Dmlab - Tanácsadás
hero

Tanácsadás

A Dmlab adatelemzési szakértelmével a te iparágadban is rövid idő alatt az adatvezéreltség következő szintjére lépsz

Adatstratégia workshop

Ismerd fel a fejlődési lehetőségeid egynapos startégiai workshopunkon!

Alkossuk meg adatstratégiád, konkrét projektek mentén. Feltárjuk adataid felhasználási lehetőségeit, melyeket üzleti hatás és technológiai megvalósítás szempontjából értékelünk.

Gondolkodj nagyban, kezdj kicsiben, haladj gyorsan.

Egynapos workshopunk keretén belül a ti domain ismeretetek és a mi technológiai tudásunk ötvözésével taktikai tervet készítünk, amellyel konkrét projektek mentén tudsz elindulni az adatstratégiád megvalósításában.

Közösen feltárjuk a különböző termékekhez, folyamatokhoz és célcsoportokhoz kapcsolódó számtalan projektet és a projektek közötti összefüggéseket. Az üzleti hatás azonosítása után a projekteket technológiai megvalósíthatóság szempontjából is értékeljük. Így a workshopot követően a kezedben lesz az a taktika, ami mindkét szempontból sorrendbe állítja a projekteket, amelyek mentén azonnal el tudsz indulni.

Bővebben

Adatvagyon felmérés

Tudd meg adatvagyonod értékét az iparági lehetőségekhez képest.

A gyártási vagy üzleti folyamataid során keletkező adataid összegyűjtésével és felfedező jellegű elemzésével megmutatjuk céged jelenlegi állapotát és jövőbeli potenciálját az adatvezéreltségben.

Próbáld ki milyen, ha van egy data scientist a csapatodban.

Mindannyian a big data korszakában élünk, minden üzleti folyamatban keletkezik kiaknázatlan adat. Ezek felfedező jellegű adatelemzésével megmutatjuk mi az egyes adathalmazaid értéke. 

Az adataid mentén megértjük az üzleti folyamatokat és azok keletkezésének körülményeit. Az adatok elemzése után értékeljük azok felhasználásának jelenlegi állapotát. Figyelembe véve az adatok kiterjesztésének lehetőségeit és az iparág bevett gyakorlatait projektistát állítunk össze. Bármely projektet valósítsd is meg, szintet fogsz lépni az adatvezéreltségben.

Bővebben

Adatelemzés

Találj választ üzleti problémádra az adataidban lévő összefüggések segítségével.

Üzleti problémádat átfordítjuk adatelemzési feladattá és gépi tanulási módszerekkel alapot adunk a szakértői döntéshozatalhoz és akcióterv megalkotásához.

Konkrét üzleti kérdésedre az adataidban találjuk meg a választ. 

Az adatelemzés eredményeként feltérképezett összefüggések közös értékelésével kapsz választ üzleti problémádra.

Az üzleti célok és sikerkritériumok megértését követően feltárjuk az üzleti problémádra vonatkozó, adatokban lévő összefüggéseket. Az elemzés során beépítjük a problémával kapcsolatos szakértői tudásod és felhasználjuk a data science, gépi tanulás, és mesterséges intelligencia technológiáit. Az összefüggések vizuális megjelenítésével valós képet kapsz a problémád megoldhatóságáról

Bővebben

Üzleti validációs workshop

Értsd meg problémád megoldásának erőforrás igényét, megtérülését és hatását.

Egynapos workshop alatt szimuláljuk a megoldás eredményének megtérülését a rendelkezésre álló adatok és az érintett üzleti folyamatok alapján.

Számoljuk ki közösen milyen megtérülésre számíthatsz egy adatvezérelt megoldás bevezetésével. 

A szimulációs workshop segítségével megérted hogyan lehet felhasználni konkrét üzleti problémák megoldását célzó projektek eredményeit, valamint pontos képet kapsz azok üzleti hatásáról. 

Az üzleti problémák megértését követően a szimulációs workshop két színtéren folyik. Az üzleti oldal képviselői egy irányított workshopon gyűjtik össze akár három üzleti problémával kapcsolatos folyamatok sarokszámait. A háttérben data scientistek a céged valós adataiból egy alapszintű megoldást készítenek, amellyel becsülhető a megoldások technikai megvalósíthatósága. A szimuláció mindkét bemenetet figyelembe véve pontos képet ad a megoldás megvalósításához szükséges külső és belső erőforrásokról, valamint az elérhető üzleti eredményről. Így a valós megtérülést figyelembe véve tudsz megalapozott döntést hozni a projekt megvalósításáról.

Bővebben

1/5

Adatstratégia workshop

Ismerd fel a fejlődési lehetőségeid egynapos startégiai workshopunkon! Alkossuk meg adatstratégiád, konkrét projektek mentén. Feltárjuk adataid felhasználási lehetőségeit, melyeket üzleti hatás és technológiai megvalósítás szempontjából értékelünk.

Gondolkodj nagyban, kezdj kicsiben, haladj gyorsan. Egynapos workshopunk keretén belül a ti domain ismeretetek és a mi technológiai tudásunk ötvözésével taktikai tervet készítünk, amellyel konkrét projektek mentén tudsz elindulni az adatstratégiád megvalósításában. Közösen feltárjuk a különböző termékekhez, folyamatokhoz és célcsoportokhoz kapcsolódó számtalan projektet és a projektek közötti összefüggéseket. Az üzleti hatás azonosítása után a projekteket technológiai megvalósíthatóság szempontjából is értékeljük. Így a workshopot követően a kezedben lesz az a taktika, ami mindkét szempontból sorrendbe állítja a projekteket, amelyek mentén azonnal el tudsz indulni.

Bővebben

Adatvagyon felmérés

Tudd meg adatvagyonod értékét az iparági lehetőségekhez képest. A gyártási vagy üzleti folyamataid során keletkező adataid összegyűjtésével és felfedező jellegű elemzésével megmutatjuk céged jelenlegi állapotát és jövőbeli potenciálját az adatvezéreltségben.

Próbáld ki milyen, ha van egy data scientist a csapatodban. Mindannyian a big data korszakában élünk, minden üzleti folyamatban keletkezik kiaknázatlan adat. Ezek felfedező jellegű adatelemzésével megmutatjuk mi az egyes adathalmazaid értéke.  Az adataid mentén megértjük az üzleti folyamatokat és azok keletkezésének körülményeit. Az adatok elemzése után értékeljük azok felhasználásának jelenlegi állapotát. Figyelembe véve az adatok kiterjesztésének lehetőségeit és az iparág bevett gyakorlatait projektistát állítunk össze. Bármely projektet valósítsd is meg, szintet fogsz lépni az adatvezéreltségben.

Bővebben

Adatelemzés

Találj választ üzleti problémádra az adataidban lévő összefüggések segítségével. Üzleti problémádat átfordítjuk adatelemzési feladattá és gépi tanulási módszerekkel alapot adunk a szakértői döntéshozatalhoz és akcióterv megalkotásához.

Konkrét üzleti kérdésedre az adataidban találjuk meg a választ.  Az adatelemzés eredményeként feltérképezett összefüggések közös értékelésével kapsz választ üzleti problémádra. Az üzleti célok és sikerkritériumok megértését követően feltárjuk az üzleti problémádra vonatkozó, adatokban lévő összefüggéseket. Az elemzés során beépítjük a problémával kapcsolatos szakértői tudásod és felhasználjuk a data science, gépi tanulás, és mesterséges intelligencia technológiáit. Az összefüggések vizuális megjelenítésével valós képet kapsz a problémád megoldhatóságáról

Bővebben

Üzleti validációs workshop

Értsd meg problémád megoldásának erőforrás igényét, megtérülését és hatását. Egynapos workshop alatt szimuláljuk a megoldás eredményének megtérülését a rendelkezésre álló adatok és az érintett üzleti folyamatok alapján.

Számoljuk ki közösen milyen megtérülésre számíthatsz egy adatvezérelt megoldás bevezetésével.  A szimulációs workshop segítségével megérted hogyan lehet felhasználni konkrét üzleti problémák megoldását célzó projektek eredményeit, valamint pontos képet kapsz azok üzleti hatásáról.  Az üzleti problémák megértését követően a szimulációs workshop két színtéren folyik. Az üzleti oldal képviselői egy irányított workshopon gyűjtik össze akár három üzleti problémával kapcsolatos folyamatok sarokszámait. A háttérben data scientistek a céged valós adataiból egy alapszintű megoldást készítenek, amellyel becsülhető a megoldások technikai megvalósíthatósága. A szimuláció mindkét bemenetet figyelembe véve pontos képet ad a megoldás megvalósításához szükséges külső és belső erőforrásokról, valamint az elérhető üzleti eredményről. Így a valós megtérülést figyelembe véve tudsz megalapozott döntést hozni a projekt megvalósításáról.

Bővebben

Tanácsra van szükséged vagy a fentiektől eltérő megoldást keresel? Találjuk ki közösen hogyan érdemes elindulni.
Elindulok