Dmlab | Fejlesztés
hero

Fejlesztés

Üzletileg sikeres megoldásokat építünk az adataidból

Fejlesztési projektjeink során a legfontosabb szempont, hogy üzletileg sikeres adatalapú megoldásokat hozzunk létre. Az általunk fejlesztett megoldásokat a te üzleti környezetedre és egyedi sikerkritériumaidra szabjuk. Minden üzleti probléma egyedi, de a Dmlab módszertana az elérhető leghatékonyabb megoldást eredményezi az üzleti igények feltárásától a megoldás bevezetéséig.

A folyamat, amely szerint dolgozunk

1

1/5

A fejlesztési projekt első fázisában
A fejlesztési projekt első fázisában

interjúk és workshopok során megértjük és feltérképezzük az üzleti céljaid és sikerkritériumaid. A versenytársak és iparági megoldások elemzése után meghatározzuk a projekthez felhasználható adatok körét és azok üzleti jelentését. Ez ad lehetőséget arra, hogy új megoldást tervezzünk az üzleti célod elérésére.

A tervezési fázisban
A tervezési fázisban

meghatározzuk az adatokhoz való kapcsolódási pontokat és a megoldás által előállított eredmények felhasználási módját. Megállapítjuk az üzleti hatékonyság mérőszámait, amely alapján mérhető a megoldás üzleti felhasználhatósága.

A megoldás alapját adó összefüggéseket
A megoldás alapját adó összefüggéseket

iteratív adatelemzési sprintekben állítjuk elő. Az előzetesen megállapított hatékonysági mutatók értékelése alapján közösen határozzuk meg a további elemzési feladatokat. Ez a megközelítés teszi lehetővé azt, hogy olyan prototípust fejlesszünk, amely alkalmas a megoldás üzleti és technológiai validálására.

A fejlesztési fázisban
A fejlesztési fázisban

a sikeres prototípus alapján készítjük el az egyedi adatelemzési megoldást. A fejlesztés során alkalmazott belső tesztelési folyamatok és a megoldás éles üzleti környezetben való kipróbálása teszik lehetővé, hogy a legmagasabb minőségű eredményt érjük el.

Az adatalapú működésre való átállás
Az adatalapú működésre való átállás

a fejlesztés befejezésével nem ér véget. A bevezetést folyamatos monitorozási és karbantartási feladatok követik.

Alkalmazott technológiák

Power BI

Azure

Jupyter

Python

Databricks

Neo4J

Airflow

Invision

Docker

Django

Bokeh

RapidMiner

Van egy adatos problémám!
Kapcsolat

További szolgáltatásaink

tanácsadás
Tanácsadás

Ismerd fel az adataid igazi értékét. Megértjük és feltérképezzük az adatokban rejlő fejlődési lehetőségeket. Elemezzük a vállalat adatvagyonát, rávilágítunk az összefüggésekre és az elérhető üzleti haszonra.

tanácsadás
Képzés

Dolgozz olyan emberekkel, akiknek készsége az adatvezérelt gondolkodás. Személyre szabott, gyakorlati képzési programunkban olyan csapatot építünk döntéshozói és végrehajtói szinten, amellyel az adatvezéreltség következő szintjére léphettek.