Dmlab - Fejlesztés
hero

Fejlesztés

Üzletileg sikeres megoldásokat építünk az adataidból

Fejlesztési projektjeink során a legfontosabb szempont, hogy üzletileg sikeres adatalapú megoldásokat hozzunk létre. Az általunk fejlesztett megoldásokat a te üzleti környezetedre és egyedi sikerkritériumaidra szabjuk. Minden üzleti probléma egyedi, de a Dmlab módszertana az elérhető leghatékonyabb megoldást eredményezi az üzleti igények feltárásától a megoldás bevezetéséig.

A folyamat, amely szerint dolgozunk

1

1/5

A fejlesztési projekt első fázisában
A fejlesztési projekt első fázisában

interjúk és workshopok során megértjük és feltérképezzük az üzleti céljaid és sikerkritériumaid. A versenytársak és iparági megoldások elemzése után meghatározzuk a projekthez felhasználható adatok körét és azok üzleti jelentését. Ez ad lehetőséget arra, hogy új megoldást tervezzünk az üzleti célod elérésére.

A tervezési fázisban
A tervezési fázisban

meghatározzuk az adatokhoz való kapcsolódási pontokat és a megoldás által előállított eredmények felhasználási módját. Megállapítjuk az üzleti hatékonyság mérőszámait, amely alapján mérhető a megoldás üzleti felhasználhatósága.

A megoldás alapját adó összefüggéseket
A megoldás alapját adó összefüggéseket

iteratív adatelemzési sprintekben állítjuk elő. Az előzetesen megállapított hatékonysági mutatók értékelése alapján közösen határozzuk meg a további elemzési feladatokat. Ez a megközelítés teszi lehetővé azt, hogy olyan prototípust fejlesszünk, amely alkalmas a megoldás üzleti és technológiai validálására.

A fejlesztési fázisban
A fejlesztési fázisban

a sikeres prototípus alapján készítjük el az egyedi adatelemzési megoldást. A fejlesztés során alkalmazott belső tesztelési folyamatok és a megoldás éles üzleti környezetben való kipróbálása teszik lehetővé, hogy a legmagasabb minőségű eredményt érjük el.

Az adatalapú működésre való átállás
Az adatalapú működésre való átállás

a fejlesztés befejezésével nem ér véget. A bevezetést folyamatos monitorozási és karbantartási feladatok követik.

Alkalmazott technológiák

Power BI

Azure

Jupyter

Python

Databricks

Neo4J

Airflow

Invision

Docker

Django

Bokeh

RapidMiner

Van egy adatos problémám!
Kapcsolat