Dmlab | Rólunk

Szenvedélyünk az adat

Mérünk. Elemzünk. Cselekszünk. Majd kezdjük elölről.

A Dmlab csapatában az adatokban éljük a jelenünket és látjuk a jövőnket. Mindannyian hiszünk abban, hogy a személyes, az üzleti és a társadalmi fejlődés egyik kulcsfontosságú eleme az adatokban van. Számunkra az jelenti az értéket, amikor újat tanulhatunk, amikor mérhető üzleti hatást érünk el, amikor jó dolgokat csinálhatunk.

Van data science csapatod, ismerj meg minket

Gáspár Csaba

Hiszek abban, hogy a hazai gazdaság egyik kitörési pontja pont a magyarokra jellemző csavaros észjárás és adatvezérelt eljárások összekapcsolásából álló újszerű megközelítésekben van.

Nagy-Rácz István

A Dmlabban mindannyian fordítók vagyunk: iparágtól függetlenül képesek vagyunk a döntéshozók által megfogalmazott üzleti problémákra adatokkal dolgozó szakértőként megoldást adni.

Balogh Nóra

Az első perctől kezdve úgy éreztem, hogy ennek a csapatnak a részese tudok majd lenni, nagyon nagy dolog, hogy az emberek ennyire figyelnek egymásra.

Hidi Ágnes

Miért az adatok? Mert ez a jövő. Szórakozásként élem meg a munkám, a Dmlabban egyensúlyban van a munkám és a magánéletem.

Huszti Dorottya

Azért szeretek itt dolgozni, mert nagyon jó fejlődési lehetőség, és nagyon jó a társaság. Új dolgokat tudok tanulni, amik a jövőben hasznosak lehetnek.

Jónás Dániel

Igazán megnyerő, hogy a Dmlabban nem a munkaidőt mérik, hanem az elvégzett munkát.

Mihalkó Barnabás

A kedvenc „munkaeszközöm” az iroda: érdekes beszélgetések ebéd, vagy kávézás közben, inspiráló megbeszélések, tervezgetések, nyugis elvonulósarkok.

Nádai Bence

Nagyon örülök, hogy megbíznak a munkámban; tudják, hogy amit csinálok, az hasznos, és el is ismerik azt.

Rabatin Gábor

Adatelemzőként a projektek végén látom azt, hogy a megoldásunk milyen hatással van az ügyfélre. Nekem ez a tudat adja az energiát, és emiatt hiszem, hogy egy hamar nem fogok ráunni erre a szakmára.

Szalóki Kristóf

Nem úgy fogom fel, mint egy klasszikus értelemben vett „melót”, hanem mint egy jó légkörű irodát, ahol új, érdekes dolgokkal foglalkozhatok nap mint nap.

Törő Gábor

Amiért élvezek a Dmlabnál dolgozni, az a jó közösség. Tapasztalataim alapján ritkán alakul ki ilyen jó közösség a munkahelyen.

Vietanh Le Trung

Korábban nem volt lehetőségem saját projekteket egyedül végigvinni, de a Dmlabnál ezen a területen is kipróbálhatom magam.

Van egy projekted számunkra?

Kérdésem van