Dmlab - Rólunk

Szenvedélyünk az adat

Mérünk. Elemzünk. Cselekszünk. Majd kezdjük elölről.

A Dmlab csapatában az adatokban éljük a jelenünket és látjuk a jövőnket. Mindannyian hiszünk abban, hogy a személyes, az üzleti és a társadalmi fejlődés egyik kulcsfontosságú eleme az adatokban van. Számunkra az jelenti az értéket, amikor újat tanulhatunk, amikor mérhető üzleti hatást érünk el, amikor jó dolgokat csinálhatunk.

Van data science csapatod, ismerj meg minket

Gáspár Csaba

Hiszek abban, hogy a hazai gazdaság egyik kitörési pontja pont a magyarokra jellemző csavaros észjárás és adatvezérelt eljárások összekapcsolásából álló újszerű megközelítésekben van.

Nagy-Rácz István

A Dmlabban mindannyian fordítók vagyunk: iparágtól függetlenül képesek vagyunk a döntéshozók által megfogalmazott üzleti problémákra adatokkal dolgozó szakértőként megoldást adni.

Földi Dóra

Mindig változatos, kihívásokkal teli feladatokon dolgozhatok egy nagyszerű csapatban, így a folyamatos fejlődésem is garantált.

Hidi Ágnes

Miért az adatok? Mert ez a jövő. Szórakozásként élem meg a munkám, a Dmlabban egyensúlyban van a munkám és a magánéletem. Jelenleg egy hosszútávú külsős projekten dolgozom, szoros együttműködésben a kisbabámmal.

Huszti Dorottya

Azért szeretek itt dolgozni, mert nagyon jó fejlődési lehetőség, és nagyon jó a társaság. Új dolgokat tudok tanulni, amik a jövőben hasznosak lehetnek.

Jónás Dániel

Igazán megnyerő, hogy a Dmlabban nem a munkaidőt mérik, hanem az elvégzett munkát.

Nagy Péter
Törő Gábor

Amiért élvezek a Dmlabnál dolgozni, az a jó közösség. Tapasztalataim alapján ritkán alakul ki ilyen jó közösség a munkahelyen.

Tremmel Márton

A Dmlabnál számos szakmailag érdekfeszítő kihívás megoldása mellett, egy szenzációs csapat tagja lehetek.

Varga Máté

Szeretem, hogy a Dmlab-nál van lehetőség elmélyülni a feladatokban és körbejárni alaposan a lehetőségeket, hogy a lehető legjobb megoldást megtaláljuk.

Vargha Ferenc

Katartikus érzés adatokkal dolgozni, modelleket építeni, predikciókat készíteni. Szerencse, hogy a Dmlabnál mással sem kell törődnöm!

Vonnák Réka

A csapat és a projektek változatossága miatt minden nap a Dmlabban kicsit más. Szeretem, hogy olyan problémákkal találkozok, amik próbára tesznek és kimozdítanak a komfortzónámból.

Van egy projekted számunkra?

Kérdésem van