Dmlab - Rólunk

Szenvedélyünk az adat

Mérünk. Elemzünk. Cselekszünk. Majd kezdjük elölről.

A Dmlab csapatában az adatokban éljük a jelenünket és látjuk a jövőnket. Mindannyian hiszünk abban, hogy a személyes, az üzleti és a társadalmi fejlődés egyik kulcsfontosságú eleme az adatokban van. Számunkra az jelenti az értéket, amikor újat tanulhatunk, amikor mérhető üzleti hatást érünk el, amikor jó dolgokat csinálhatunk.

Van data science csapatod, ismerj meg minket

Gáspár Csaba

Hiszek abban, hogy a hazai gazdaság egyik kitörési pontja pont a magyarokra jellemző csavaros észjárás és adatvezérelt eljárások összekapcsolásából álló újszerű megközelítésekben van.

Nagy-Rácz István

A Dmlabban mindannyian fordítók vagyunk: iparágtól függetlenül képesek vagyunk a döntéshozók által megfogalmazott üzleti problémákra adatokkal dolgozó szakértőként megoldást adni.

Balogh Nóra

Szeretem, hogy sokféle projektünk van, amelyekben látszik, hogy van értelme az adatok alapján gondolkodni. Adatelemzőként fontos számomra, hogy egy jó csapatban dolgozom, ahol szánunk időt és energiát is arra, hogy csapatszinten és egyénileg is fejlődjünk.

Hidi Ágnes

Miért az adatok? Mert ez a jövő. Szórakozásként élem meg a munkám, a Dmlabban egyensúlyban van a munkám és a magánéletem. Jelenleg egy hosszútávú külsős projekten dolgozom, szoros együttműködésben a kisbabámmal.

Huszti Dorottya

Azért szeretek itt dolgozni, mert nagyon jó fejlődési lehetőség, és nagyon jó a társaság. Új dolgokat tudok tanulni, amik a jövőben hasznosak lehetnek.

Jónás Dániel

Igazán megnyerő, hogy a Dmlabban nem a munkaidőt mérik, hanem az elvégzett munkát.

Mihalkó Barnabás

A kedvenc „munkaeszközöm” az iroda: érdekes beszélgetések ebéd, vagy kávézás közben, inspiráló megbeszélések, tervezgetések, nyugis elvonulósarkok.

Törő Gábor

Amiért élvezek a Dmlabnál dolgozni, az a jó közösség. Tapasztalataim alapján ritkán alakul ki ilyen jó közösség a munkahelyen.

Vietanh Le Trung

Korábban nem volt lehetőségem saját projekteket egyedül végigvinni, de a Dmlabnál ezen a területen is kipróbálhatom magam.

Vargha Ferenc

Katartikus érzés adatokkal dolgozni, modelleket építeni, predikciókat készíteni. Szerencse, hogy a Dmlabnál mással sem kell törődnöm!

Van egy projekted számunkra?

Kérdésem van